30/10/09

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 2/10

Η Φωτογραφική Λέσχη Κιάτου παρακαλεί τα μέλη της να παραστούν σε συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στην γνωστή αίθουσα.
Υπενθυμίζεται οτι έχουν πραγματοποιηθεί δύο συναντήσεις με μικρή συμμετοχή. Επίσης εκκρεμεί το θέμα της οριστικής λήψης απόφασης σχετικά με τα μαθήματα φωτογραφίας.  Δεδομένου οτι ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν έχει καθοριστεί ακριβώς, παρακαλούνται όλοι να παρευρεθούν και να υπάρξει ξεκαθάρισμα του θέματος.

Διευκρινίζεται επίσης οτι τα παραπάνω μαθήματα δεν αποτελούν αυτοσκοπό της λέσχης, αλλά μέρος των δραστηριοτήτων της. Για το λόγο αυτό υπάρχουν κι άλλες ώρες και ημέρες κατά τις οποίες η αίθουσα είναι ανοικτή, προς ελεύθερες συζητήσεις και τόπο συνάντησης των μελών. Οι ώρες έχουν αναρτηθεί στο blog της λέσχης.

Στο blog αναρτώνται όλες οι σχετικές με τη λέσχη ανακοινώσεις. Παρακαλείστε να επισκέπτεστε τη σελίδα και να ενημερώνεστε/συμμετέχετε κι εσείς.

Ζητάμε την συμμετοχή όλων, ώστε να μην επικρατεί αυτή η κατάσταση και να οργανωθούμε στοιχειωδώς. Υπάρχουν κι άλλα θέματα προς συζήτηση (φωτογραφικές εξορμήσεις, έκθεση, αξιοποίηση και διακόσμηση του χώρου) και μόνο με τη συμμετοχή όλων μπορούμε να προχωρήσουμε περαιτέρω.

Σε περίπτωση που κάποιος αδυνατεί να παρευρεθεί, παρακαλείται να ενημερώσει μέσω mail.

Ευχαριστούμε.

Φωτογραφική Λέσχη Κιάτου,
http://flkiatou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου