27/10/09

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΣ

Υπενθυμίζεται οτι η αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κιάτου μας έχει παραχωρηθεί για αποκλειστική χρήση. Αυτό δημιουργεί και αρκετές υποχρεώσεις από τη μεριά μας. είναι σχεδόν βέβαιο πως αν συνεχίσουμε να συναντιόμαστε κάθε Δευτέρα και με διαρροές, σύντομα θα αρχίσουν τα παράπονα για μη αξιοποίηση του χώρου...

Για το λόγο αυτό καλό είναι να θεσπιστούν κάποιες ημέρες και ώρες, στις οποίες η αίθουσα θα είναι ανοιχτή προς όλους. Φυσικά αυτό θα είναι ανεξάρτητο των μαθημάτων, όποτε αυτά ξεκινήσουν.

Οι ημέρες και ώρες που προτείνονται είναι οι εξής:
  • Δευτέρα  20:00 - 22:00 (μαθήματα φωτογραφίας)
  • Τετάρτη  20:00 - 22:00
  • Κυριακή  20:00 - 22:00
Οι παραπάνω ώρες είναι προτάσεις. Θα αναρτηθούν στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου και μπορούν να τροποποιηθούν κατά το δοκούν.

Επίσης καλό είναι να προχωρήσουμε σύντομα και σε νέες δραστηριότητες, πέραν των προγραμματισμένων μαθημάτων. Μέχρις στιγμής υπάρχουν προς συζήτηση οι συγκεκριμένες δράσεις
  • Δημιουρία ενός διαδραστικού τοίχου εντός της αίθουσας, στον οποίο καθε ένας από μας θα αναρτά μια φωτογραφία και θα την αντικαθιστά όποτε επιθυμεί, δίχως συγκεκριμένη θεματολογία. 
  • Ενδεχόμενη διακόσμηση ενός καταστήματος (καφέ) στο Κιάτο. Σε αυτό εκκρεμούν αρκετές λεπτομέρειες.
  • Οργάνωση κάποιας έκθεσης κοντά στις γιορτές.
Παρακαλούνται θερμά τα μέλη να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

Θύμιος Τ.

2 σχόλια:

  1. Πρέπει επίσης να ασχοληθούμε με το θέμα της δανειστικής βιβλιοθήκης, κάτι που θα φέρει κόσμο απ' έξω και με το θέμα του ταμείου, γιατί όταν δεν υπάρχει μία τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίλης Καραχοντζίτης28 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 π.μ.

    εχω πραγματικα την απορια αν τα μελη μας ενημερωνονται μεσο του blog, θα πρεπει να γινει κατανοητο απο ολους...οτι ειναι το μεσο επικοινωνιας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή