2/11/09

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η αποψινή συνάντηση των μελών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, καθώς υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και λήφθεισαν σημαντικές αποφάσεις.

Αναφορικά με τα μαθήματα φωτογραφίας, αποφασίστηκε να ξεκινήσοουν σε 2 εβδομάδες, δηλαδή την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 με 22:00. Το κόστος των μαθημάτων είναι 100€ ανά μέλος.

Οι ώρες στις οποίες η αίθουσα θα είναι ανοικτή προς το κοινό αναρτήθηκαν με σχετική ανακοίνωση στην είσοδο του κτιρίου. Αυτές είναι Δευτέρα - Τετάρτη και Κυριακή 20:00 με 22:00. Εκτός των μαθημάτων, στις ώρες αυτές θα διοργανώνονται φωτογραφικές εξορμήσεις, ενώ λειτουργεί και δανειστική βιβλιοθήκη, έπειτα από την παροχή κάποιων εντύπων από το μέλος μας, Χρήστο Γαλανόπουλο!

Για την επόμενη Δευτέρα 9/11 αποφασίστηκε η οργάνωση του διαδραστικού τοίχου της αίθουσας. Για το σκοπό αυτό θα τοποθετηθούν σε έναν τοίχο τα βαμμένα μαύρα φελιζόλ που χρησιμοποιήθηκαν στην έκθεση και κάθε μέλος θα μπορεί να φέρνει 1-2 φωτογραφίες του και να τις αναρτά!

Τέλος οι προτάσεις για την διακόσμηση δύο καφέ στο Κιάτο έγιναν δεκτές! Κάθε μέλος μπορεί να φέρει κάποια δική του φωτογραφία, σύμφωνη κατά την κρίση του με τη διακόσμηση του χώρου. Τελικά θα αποφασίσουμε όλοι μαζί ποιές θα προωθήσουμε σε αυτή την ενέργεια.

Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση ακολουθεί πλέον το αναρτημένο πρόγραμμα.

Θύμιος Τ. 

2 σχόλια:

  1. Βασίλης Καραχοντζίτης3 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 π.μ.

    ενα μπραβο απο μενα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα κινούνται επιτέλους και θα υπάρξει και συνέχεια!
    Το θετικό που έχω να σημειώσω εγώ για τη συνάντηση της Δευτέρας είναι ότι υπήρχε καλό κλίμα και σαν παρέα πλέον, γιατί όσο βρισκόμαστε δένουμε κι επιπλέον τα νέα μέλη είχαν αρκετές ιδέες.
    Μετά από την τεράστια πρόταση που θα κάνω αύριο, το κλίμα θα φτάσει στο επίπεδο που πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή