13/6/10

Συνάντηση Σαββάτου.

Το Σάββατο 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της λέσχης στο χώρο μας. Η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη. Μεταξύ όσων παρευρέθηκαν, συζητήθηκε η δράση της λέσχης στα Σικυώνια 2010 και εν γένει στο άμεσο μέλλον.

Όσον αφορά τα Σικυώνια 2010, προτάθηκε η έκθεση να είναι θεματική και σχετική με το Κιάτο, ως τόπου διαμονής μας: Είτε στιγμές της καθημερινότητας στο Κιάτο, είτε άγνωστες γωνίες του Κιάτου, το Κιάτο που αγαπάμε κ.ο.κ. Το τελικό θέμα θα αποφασιστεί άμεσα. Επίσης μέλος της λέσχης θα ενημερωθεί τη Δευτέρα το πρωί από το Δήμο για τις διαθέσιμες ημερομηνίες.

Καθώς η συμμετοχή των μελων δεν ήταν η αναμενόμενη, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση τη Δευτέρα 14 Ιουνίου και ώρα 20:30. Παρακαλούνται τα μέλη να παρευρεθούν, ώστε να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Προφανώς σε περίπτωση μεγαλύτερης συμμετοχής σε σχέση με το Σάββατο και εφόσον η πλειοψηφία επιθυμεί, το θέμα της έκθεσης μπορεί να συζητηθεί εκ νέου και οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Δεδομένο ωστόσο αποτελεί οτι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει ιδιαίτερα και πρέπει άμεσα να ληφθούν αποφάσεις.

Επίσης παρακαλούνται τα μέλη που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, να ενημερώσουν τη λέσχη και τα μέλη της, μέσω τηλεφώνου ή mail, σχετικά με την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στα Σικυώνια 2010 και για όποια πρόταση επιθυμούν να κάνουν.

Οι αποφάσεις της Δευτέρας θα αναρτηθούν στο blog μας και θα αποσταλούν και στο mail κάθε μέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου